

Board Meeting Agenda November 16, 2020 4:00 pm-7:00 pm

Board of Directors Attending			
Elaine Mauldin, President	Ann Dzuranin, Director-Focusing on Membership		
Robert Allen, President-Elect	Audrey Gramling, Director-Focusing on Segments		
Terry Shevlin, Past President	Mary Harris Stanford, Director-Focusing on Intellectual		
Mark Beasley, Vice President-Finance	Property		
Beth Kern, Vice President-Education	John Hepp, Director-Focusing on Academic/Practitioner		
Mark DeFond, Vice President-Research and Publications	Interaction		
Giorgio Gotti, Director-Focusing on International	Yvonne Hinson, Chief Executive Officer		
Guests & Staff Attending			
Nancy Nichols, Council Chair	Erlinda Jones, Senior Director Meetings and Programs		
	Barbara Brady, Senior Director Operations		
	Steve Matzke, Senior Director External Relations		

Time	Topic (V = Vote)	Attachments (Bw-Boardwebsite, L-Link)	Presenter(s)
4:00 pm (5 min)	A. Welcome1. Opening Remarks2. Agenda Review	Bw – November Board Agenda	Elaine Mauldin
4:05 pm (60 min)	B. Council Meeting Review/Action Items		Nancy Nichols All
5:05 pm (15 min)	C. Publications Update (V)	Bw – Proposed addition to AAA Journal Editors and AAA Membership policy L – <u>Current AAA Journal Editors and AAA</u> Membership Policy	Mark DeFond
5:20 pm (10 min)	D. Global Gathering		Giorgio Gotti
5:30 pm (10 min)	Break		
5:40 pm (5 min)	E. Governance Updates1. Nominations Committee2. Lifetime Service Award	Bw – Election Timeline L – <u>Lifetime Service Award</u> L – <u>Link to Prior Year Winners</u>	Terry Shevlin Elaine Mauldin
5:45 pm (30 min)	F. Annual Meeting Speaker and Themes 1. 2021 Speakers 2. 2022 Themes	Reminder to bring your ideas Bw – Annual Meeting Program	Elaine Mauldin
6:15 pm (45 min)	G. Open Discussion of Priorities		Elaine Mauldin All
7:00 pm	Adjourn		